Article_Top_970x250

Evo tko je crnogorska ljepotica sa skupa u Podgorici koja je zaludila internet

Ema Kurgaš

Evo tko je crnogorska ljepotica sa skupa u Podgorici koja je zaludila internet

ruj 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Instagram

Djevojka koja se mogla vidjeti na jednom od snimaka s patriotskog skupa u Podgorici održanog u nedjelju, 06. rujna 2020. godine. Zbog svoje ljepote postala je pravi hit na Facebooku, a stotine komentatora na društvenoj mreži „Twitter“ zaneseno je postavljalo pitanje tko je ova djevojka."

Djevojka koja je zaintrigirala mnoge zove Ema Kurgaš. Rođena je u Bijelom Polju, ima 21 godinu, a trenutno živi u Podgorici gdje je treća godina na Medicinskom fakultetu. Za sada joj je glavni životni cilj da završi fakultet te se posveti željenom budućem poslu: 

 

- Svakako da mi je prioritet završiti fakultet a nakon toga dobiti željenu specijalizaciju. Pored svih obaveza i odricanja koja ovaj fakultet sa sobom nosi, trudim se da nađem i vremena za obitelj i prijatelje, i da tako što ljepše provedem studentske dane.  

Video koji je Ema podijela sa skupa u Podgorici, jasno je pokazao njenu ljubav i odanost prema Crnoj Gori. Ističe da taj skup nije bio prosvjed zbog rezultata izbora koliko iskazivanje ljubavi prema domovini, prenosi Avaz.

- Kada govorimo o skupu održanom u nedjelju, mnogi su ga pogrešno protumačili kao prosvjed. Naime, ne radi se ni o čemu takvom, povod skupa, pa i moj motiv da se pridružim istom bio je slavlje, a možda i mala smjernica našim dragim Crnogorcima s pobjedničke strane kako se istinski proslavlja i veliča naša slobodna i nezavisna Crna Gora.

Upravo osvrčući se na reakcije opozicije i njenih simpatizera nakon izbora u Crnoj Gori, kada je u Pljevljima zabilježen niz napada na Bošnjake i objekte Islamske zajednice u ovoj zemlji. Ema se nada da će takve situacije više neće ponavljati, te da će i nova koalicija koja je najavila formiranje vlasti ostati dosljedna vrijednostima građanske i europske Crne Gore:

- Iskreno se nadam i vjerujem da su to bile samo ishitrene i nepromišljene reakcije pojedinaca i da se u budućnosti neće ponavljati! Život u Crnoj Gori, gledano iz mojeg ugla je lijep, kako prije, tako i sada! Za nas koji volimo državu u kojoj smo rođeni i u kojoj smo odrasli, uvijek je isto - osjećamo se kao svoj na svome, poručuje Ema.

Dnevnik.ba