Article_Top_970x250

Grabar-Kitarović pisala Pupovcu i poručila da pozorno prati njegove nastupe i zlonamjerne kritike

hrvatska predsjednica

Grabar-Kitarović pisala Pupovcu i poručila da pozorno prati njegove nastupe i zlonamjerne kritike

ruj 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Predsjednica RH Grabar-Kitarović kazala je kako Pupovac nije pozorno pročitao njezino pismo iz 2016. godine, te ga u cijelosti ponavlja.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je danas službeno pismo saborskom zastupniku Miloradu Pupovcu gdje navodi da pozorno prati njegove nastupe "u kojima na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku". 

Predsjednica Grabar-Kitarović kazala je kako Pupovac nije pozorno pročitao njezino pismo iz 2016. godine, te ga u cijelosti ponavlja. „Držim to svojom obvezom i zbog desetak tisuća pripadnika srpske nacionalnosti koji su, braneći svoju domovinu Hrvatsku od velikosrpskih agresora, potvrdili domoljublje i nikada ga nisu narušili moralnim patroniziranjem, a posebice ne političkim ucjenjivanjem, iako imaju pravo i obvezu kao državljani Republike Hrvatske ukazivati na potencijalne anomalije koje su nažalost sastavni dio odrastanja svakog društva, ali ne u mjeri kako bi neki željeli prikazati i time naštetiti državi u kojoj žive“, stoji u dopisu Predsjednice Republike priloženom pismu iz 2016. godine.

Cijelo pismo možete pročitati OVDJE.

Dnevnik.ba