Article_Top_970x250

Gradonačelnik Livna za aktivnije sudjelovanje građana u lokalnoj upravi

HBŽ

Gradonačelnik Livna za aktivnije sudjelovanje građana u lokalnoj upravi

stu 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Gradonačelnik Livna Luka Čelan održao je u petak sastanak s predstavnicima Centra za građansku suradnju iz Livna i pritom naglasio kako će Grad Livno poticati građane za aktivnije sudjelovanje u lokalnoj upravi.

Izvršna direktorica Centra Zulka Baljak i koordinator projekta "Sudjelovanje građana u lokalnoj upravi" Asmir Orman upoznali su tijekom sastanka gradonačelnika Čelana s trenutačnim aktivnostima te istaknuli da su do sada kroz projektne aktivnosti posjetili mjesne zajednice u Hercegbosanskoj i Unskosanskoj županiji, prenosi Fena.

Istaknuli su da su na taj način prikupili prijedloge i primjedbe kao i ideje stanovnika vezane za aktivnosti i pokretanje rada mjesnih zajednica tamo gdje one nisu aktivne.

Gradonačelnik Čelan je naglasio važnost funkcioniranja mjesnih zajednica te istaknuo da će Grad Livno učiniti sve sa svoje strane kada je u pitanju poticanje građana za aktivnije sudjelovanje u lokalnoj upravi.

Na sastanku je bilo riječi i o drugim projektima i aktivnostima te nevladine organizacije te je izražena obostrana spremnost za jačanje suradnje u budućnosti.

Dnevnik.ba

Tagovi: