Article_Top_970x250

HDZ: "Milanović je luzer"

Prepucavanja

HDZ: "Milanović je luzer"

kol 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

PIXSELL

Iz HDZ-a su u petak navečer poručili Zoranu Milanoviću da "manirom luzera" kreće u sedmi izborni poraz te da njegovi pokušaji da vlastite frustracije zbog odlaska "čitavog niza" dojučerašnjih kolega iz SDP-a "sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u jednostavno neće i ne mogu proći".

"Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom", poručio je HDZ putem svoje Facebook stranice SDP-ovu kandidatu za predsjednika Republike.

Reagirao je time na odgovor koji je Milanović objavio u petak na Facebooku nakon što je premijer Andrej Plenković iz Starog Grada na Hvaru, komentirajući prelaske bivših SDP-ovaca u stranku Milana Bandića, poručio da "treba paziti koga stavljamo na listu". 

"Slažem se s Plenkovićem da 'treba paziti koga se stavlja na liste' (...) Stavljanje je glagol koji baš priliči načinu na koji se u HDZ-u dolazi na listu. (...) Ja sam u skoro deset godina puno puta sastavljao liste, ali sam pazio da ljude ne 'stavljam', nego da ih predlažem prema nekakvim kriterijima, stažu, zaslugama i radu, čak i kada se radilo o vrlo mladim ljudima. Nezahvalan posao u kojemu sam katkad i pogriješio. Međutim, sve navedeno nebitno je i blijedi u srazu s cinizmom i prijezirom prema demokratskim normama kojima pršti Premijerova podsviješću bremenita doskočica. Otprilike - pazi koga STAVLJAŠ na liste, jer ću ti sve to pokupovati preko 'off shore' koalicijske hobotnice koja neumorno dela 365 dana u godini. Stvarno?" stoji u Milanovićevom odgovoru na Facebooku.

Iz HDZ-a Milanoviću uzvraćaju kako "vođen geslom 'važno je sudjelovati' svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz".

"Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima, Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi - za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom.

Njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi čitavog niza odlazaka svojih dojučerašnjih kolega iz SDP-a sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći. Pogotovo stoga jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom", napisali su.