Article_Top_970x250

Izbola policajca pri uhićenju i pokušala pobjeći

sarajevo

Izbola policajca pri uhićenju i pokušala pobjeći

velj 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Nezavisne

Žena, od ranije poznata policiji zbog krađa, ozliedila je policajca nožem dok ju je privodio, potvrdio je izvor u Upravi policije Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Klix.ba prenosi da se napad dogodio pred zgradom Policijske postaje Novo Sarajevo sinoć u 20 i 20 sati, kada je žena tijekom privođenja nožem napala policajca i nanijela mu ozljedu u području lijeve nadlaktice.

Nakon napada je pokušala pobjeći, ali ju je stigao ozlijeđeni policajac i priveo u Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a ŽS.

Klix.ba neslužbeno doznaje da je riječ o Merzemani Nukić. Ona je privođena po potrazi zbog krađa, zajedno sa kćerkom koja je također od ranije poznata policiji.

Očevici tvrde da je mjesto gdje se odvijala filmska scena privođenja i napada bilo potpuno krvavo, te da je, na prvu, izgledalo da je policajac ozbiljnije ozlijeđen. Ipak, ustanovljene su lakše ozljede.

Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik Uprave policije MUP-a ŽS, potvrdio je za Klix.ba da je žena identificirana i uhićena.

"Policijski službenik Uprave policije MUP-a ŽS je zadržan na liječenju i dobro se osjeća. Ustavnovljena je lakša ozljeda, ali je iz predostrožnosti zadržan na Kliničkom centru Sveučilišta u Sarajevu zbog dubine ozljede", kazao je Hažiabdić.

Dnevnik.ba