Article_Top_970x250

JP Ceste Federacije BiH u općinu Prozor-Rama ulažu sedam milijuna maraka

foto

JP Ceste Federacije BiH u općinu Prozor-Rama ulažu sedam milijuna maraka

svibnja 11, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Izgradnja pothodnika u Prozoru dobiva svoje završne konture. U naslju Lug vrši se sanacija slijeganja trupa ceste i potpornog zida. Iznad naselja Gmići, na dionici magistralne ceste, izvršila se sanacija ceste u dužini od 500 m iz redovitog održavanja, dok se iz investicijskog očekuje sanacija navedene ceste u dužini od 2 km.

Što se tiče izgradnje pješačke staze u naselju Gračac, od Lovnice do odmarališta Gračac, Ugovor za izvođenje radova u dodijeljen je poduzeću HP INVESTING d.o.o Mostar. Radovi trebaju započeti polovicom svibnja, odnosno po isteku žalbenog roka na Ugovor o izvođenju radova.

Rekonstrukacija tunela Jasen na magistralnoj cesti M-16.2, dionica Prozor – Jablanica, Ustirama, gdje su Izvođači radova JV HP Investing d.o.o. Mostar i Euro-Asfalt d.o.o. Sarajevo, treba započeti u svibnju 2020. godine, jer je postupak izdavanja građevinske dozvole u završnoj fazi.

Kvalitetno povezivanje magistralne ceste s lokalnom cestom kod naselja Duge očekuje se u kolovozu ove godine.

Na području općine Prozor-Rama JP Ceste Federacije BiH d.o.o Sarajevo ulažu znatna sredstva  7.000.000,00 KM, a radovi se izvode sukladno Planu za 2020. godinu.

Dnevnik.ba