Article_Top_970x250

Kiseljačanin prijavljivao krađu registarskih tablica, ispostavilo se da je on počinitelj

koristio ih na drugim vozilima

Kiseljačanin prijavljivao krađu registarskih tablica, ispostavilo se da je on počinitelj

kol 27, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija

Prema raspoloživim saznanjima i prikupljenim materijalnim dokazima utvrđeno je da je osumnjičeni navedene registarske tablice, koje je prethodno prijavio da su otuđene, nastavio koristiti na više različitih vozila.

U proteklom periodu u Policijsku postaju (PP) Kiseljak obratio se vlasnik poduzeća za prodaju motornih vozila, J.M. (1981.) iz Kiseljaka i prijavio krađu registarskih tablica 048 K 510 i E93 T 898.

Policijski službenici PP Kiseljak su operativnim radom na terenu, kao i pregledom video snimaka koji su evidentirani LPR kamerama, došli do saznanja da je prijavitelj ujedno i osumnjičeni za izvršenje krivičnog djela 'Lažno prijavljivanje'.

Naime, prema raspoloživim saznanjima i prikupljenim materijalnim dokazima utvrđeno je da je osumnjičeni navedene registarske tablice, koje je prethodno prijavio da su otuđene, nastavio koristiti na više različitih vozila.

U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, navedeno je u priopćenju iz Ureda komesara MUP-a Srednjobosanske županije. 

Dnevnik.ba

Tagovi: