Article_Top_970x250

Književni natječaj za festival 'Mladi pjesnici protiv ovisnosti'

mostar

Književni natječaj za festival 'Mladi pjesnici protiv ovisnosti'

lis 28, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: FENA

Srpsko prosvjetno i kulturno društvo "Prosvjeta" Mostar raspisalo je književni natječaj za poetske radove učenika osnovnih škola grada Mostara na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki.

Stručni žiri će odabrati najbolje radove koji će biti nagrađeni, ali i napraviti širu selekciju radova mostarskih osnovaca koji će biti objavljeni u posebnom Zborniku radova učenika osnovnih škola Mostara na temu borbe protiv ovisnosti, priopćili su iz Prosvjete. 

Na književnom natječaju mogu sudjelovati svi učenici osnovnih škola na području grada Mostara, a iz Prosvjete izražavaju nadu da će uprave škola, a naročito nastavnici jezika i voditelji literarnih sekcija ohrabriti učenike na učešće u što većem broju. 

Dodjela nagrada najboljima održat će se na finalnoj večeri festivala "Mladi pjesnici protiv ovisnosti".

Projekt "Mladi pjesnici protiv ovisnosti" ima za cilj podići svijest učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, kao i educirati ih o toj društvenoj pošasti. 

Natječaj je otvoren do 16.11.2018. godine. Svoje radove (najviše tri) potrebno je dostaviti na adresu: SPKD Prosvjeta Mostar, Maršala Tita 178, 88000 Mostar ili putem e-maila [email protected].

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250