Article_Top_970x250

Kulturno-glazbena manifestacija 'Susreti pod hrastom' 30. srpnja u Čerinu

čitluk

Kulturno-glazbena manifestacija 'Susreti pod hrastom' 30. srpnja u Čerinu

srp 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Književno-glazbena manifestacija "Susreti pod hrastom", posvećena književniku Mladenu Vukoviću, održat će se u utorak, 30. srpnja, pod hrastovima u župnom dvorištu Čerin s početkom u 20 sati.

U programu će sudjelovati predsjednik Društva hrvatskih književnika HB Ivan Sivrić, župnik sv. Stjepana Prvomučenika u Čerinu fra Hrvoje Miletić kao i predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Čitluku Andrija Stojić, priopćeno je iz Matice hrvatske Čitluk.

U drugom dijelu programa nastupit će pjesnici Danica Bartulović, Ante Nadomir Tadić-Šutra, Drago Čondrić, Zoran Jurišić, Ivan Šarolić, fra Miljenko Stojić, Marina Kljajo Radić, fra Vendelin Karačić, Ivan Baković, Ljubo Krmek, Mijo Tokić, Mate Grbavac, Srećko Marijanović, Daniela Škegro i Grgo Mikulić.

Upriličena će biti i dodjela nagrada učenicima čiji su radovi proglašeni najboljima na natječaju u povodu ove, 14. po redu književno-glazbene manifestacije.

U glazbenom dijelu nastupit će učenici Glazbene škole "Brotnjo" iz Čitluka, a sveta misa zahvalnica služit će se na vanjskom oltaru župne crkve u Čerinu s početkom u 19.30 sati.

Organizatori događaja su Ogranak Matice hrvatske Čitluk, Društvo hrvatskih književnika Herceg Bosne te Župni ured sv. Stjepana Čerin, stoji u priopćenju.

Dnevnik.ba