Article_Top_970x250

Majka Lane Bijedić napustila Mostar i otišla u Beograd

nakon pogreba

Majka Lane Bijedić napustila Mostar i otišla u Beograd

lis 17, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Facebook

Majka stravično ubijene Lane Bijedić, dekanica Fakulteta informacijskih tehnologija (FIT) Nina Bijedić napustila je Mostar i otišla u Beograd. Tu informaciju "Večernjem listu" su potvrdili Ninine kolege i prijatelji.

Nina se pozdravila s njima i užem krugu priopćila već nakon ubojstva, odnosno pogreba, da će trajno otići iz Mostara.

Lanina majka oglasila se prije nekoliko dana na svom Facebook profilu objavom "Zahvala Mostaru", u kojoj je isticala sve svoje i Lanine trenutke provedene u Bosni i Hercegovini, a i Mostaru. Osim toga, Nina je u svojoj objavi navela da je Lana prije svega bila Mostarka, Hercegovka, piše Večernji list..

Ubijena Lana Bijedić prije nekoliko dana je kremirana u Beogradu, gdje je njena majka upravo i otišla, a javnost se pita je li Lana u svojoj oporuci upravo o tome i pisala. 

Od tragedije je prošlo 11 dana, policija u Zapadnohercegovačkoj županiji steže obruč, javljaju se novi svjedoci. Mnogi se pitaju šta se moglo dogoditi da se jednoj mladoj i plemenitoj osobi na takav brutalan način presudi. 

Podsjećamo, Lana je u nedjelju, 6. listopada, oko 11 sati napustila kuću koja se nalazi u Sjevernom logoru. Autobusom se uputila do autobusne stanice u Čapljini, odakle je dalje krenula pješice. Nadzorne kamere snimile su je u 12:10 sati kako prolazi pored benzinske crpke, a u 13:30 sati već je viđena na kružnom toku u Zvirovićima. 

Lanino tijelo pronašao je lokalni ribar u koritu rijeke Studenčice.

Dnevnik.ba