Article_Top_970x250

Massa: Znam kako je Schumacher, nadam se da se vraća na stazu

vozač formule 1

Massa: Znam kako je Schumacher, nadam se da se vraća na stazu

svibnja 23, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

S njegovom suprugom Corinnom se nisam često družio jer nije dolazila na utrke. Moramo znati da ova situacija nije nimalo laka. Moramo poštovati obitelj, ne žele iznositi stvari u javnost, rekao je Massa.

Bivši timski kolega legendarnog Michaela Schumachera, Felipe Massa, tvrdi kako je u potpunosti upoznat sa stanjem u kojem se nalazi Nijemac.

Schumacher je 2013. doživio tešku nesreću na skijanju u Francuskoj. Pao je i udario glavom od kamen, a od tad se bori za život. Dugo je bio u komi, a informacija o njegovom stanju - nema! Rijetko tko ima pristup njegovom imanju, a svakih nekoliko mjeseci dozna se pokoja sitnica.

Ipak, Massa otkriva kako on zna - sve:

- Znam u kakvom je stanju, imam sve informacije. S njim sam uvijek bio blizak - rekao je Massa za Fox Sports i nastavio je:

- S njegovom suprugom Corinnom se nisam često družio jer nije dolazila na utrke. Moramo znati da ova situacija nije nimalo laka. Moramo poštovati obitelj, ne žele iznositi stvari u javnost i tko sam ja da to uradim - rekao je Massa pa zaključio:

- Sanjam ga svaki dan i molim se za njega da mu bude bolje i da se ponovno vrati na stazu kako bi bio podrška sinu. Molim se da se to dogodi jednog dana - rekao je Massa, prenose 24sata.

Dnevnik.ba