Article_Top_970x250

MEKTIĆ: Mlatimo praznu slamu: LOVRINOVIĆ: Bili ste ministar pet godina

Zastupnički dom Ps BiH

MEKTIĆ: Mlatimo praznu slamu: LOVRINOVIĆ: Bili ste ministar pet godina

sij 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U Zastupničkom domu Parlamenta BiH i dalje traje rasprava o izvješćima o radu Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH. Nižu se diskutanti o brojnim pravosudnim predmetima koji nisu nikada dobili epilog u osuđujućim presudama, a iznose se i neki konkretni primjeri. 

Dragan Mektić, zastupnik SDS-a, rekao je da se sjeća kako je mnogo očekivao od, primjerice, predmeta „Pandora“, a rekao je i da se zaključci Parlamentarne skupštine BiH mogu okačiti “nekom starom ofucanom mačku o rep”, prenosi Dnevni avaz.

- Nadam se da će dio svega što govorim doći u medije i da dođe do prave spoznaje oko smo i što smo, što radimo. A ne radimo ništa, mlatimo praznu slamu. Ne osjećam se uopće nešto uzvišenim što sam član PSBiH, štoviše, to ponekad i krijem. Ljudima kažem da nemam blage veze hoće li biti bolje. Ali, dobra je plaća - rekao je Mektić.

Mektiću je u burnoj replici odgovorio poslanik HDZ-a Nikola Lovrinović.

- Ja razumijem da Vi sad ovo govorite zbog kamera. Ali zašto sve probleme koje iznosite niste rješavali u pet godina kad ste bili ministar sigurnosti? Mi smo više ovdje o migrantskoj krizi mogli saznati iz medija nego od Vas. Trebali ste i Pandore i nepandore i mačke rješavati kada ste mogli. Zašto niste podnosili prijave i rješavali zakone kada ste bili ministar - kazao je Lovrinović.

Dnevnik.ba