Article_Top_970x250

MISTERIJ SVE VEĆI Kako je moguće da 10 dana od ubistva Lane Bijedić policija nema ništa konkretno

tapkaju u mraku

MISTERIJ SVE VEĆI Kako je moguće da 10 dana od ubistva Lane Bijedić policija nema ništa konkretno

lis 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Ubojstvo Lane Bijedić misterij je bez presedana u Hercegovini, ali i šire.

Deseti dan od kobne nedjelje, kad je nesretna 19-godišnja djevojka pronađena mrtva u rijeci Studenčici pored Ljubuškog, policija nema ništa konkretno – nitko nije uhićen niti je dosad saslušan u statusu osumnjičenog.

Kako je to moguće u vrijeme modernih tehnologija, nadzornih kamera, suvremenih sistema kontrole i naprednih načina policijskih istraga, pitanje je koje Mostarci, državljani BiH već danima postavljaju.

Dobro obaviješteni izvori kažu da su zbunjeni i istražitelji koji kao po metodi “dubokog oranja” nasumično traže ubojicu samo dokazujući da ne znaju u kojem pravcu da krenu.

Deseti dan od kada je ribar u Studenčici pronašao tijelo djevojke, policija i tužiteljstvo su i dalje na nasumičnom traganju za ubojicom, čekaju naloge za izuzimanjem dva ili više automobila, koja bi mogla donijeti kakav takav trag, piše Klix.

Njeno tijelo pronašao je ribar u reci Studenčici pored Ljubuškog. Obdukcija je pokazala da se bez sumnje radi o ubojstvu. Lana je u četvrtak ispraćena iz Mostara, a dan kasnije je kremirana u Beogradu.

Dnevnik.ba