Article_Top_970x250

Mladog Brčaka trojica sugrađana brutalno ubila zbog ljubomore?

snimali zločin

Mladog Brčaka trojica sugrađana brutalno ubila zbog ljubomore?

pro 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Dnevni avaz

Osnovni sud u Brčkom u petak je odredio jedomjesečni pritvor trojici muškaraca koji se sumnjiče da su likvidirali mladića Edina Zejćirovića iz brčanskog naselja Čelić.

Nihad Hukić (26), Suan Halilović (40) i Suad Djedović (22) osobe su koje se sumnjiče za likvidaciju Edina Zejćirovića iz Čelića.

Još nema informacija o motivima ovog stravičnog zločina. Kako neslužbeno doznaje Crna-hronika.info, na snimci se vidi rasprava osmunjičenih i žrtve.  U jednom trenutku netko od ubojica pitao je Zejćirovića: “Ho`š kod žene moje, a? Ho`š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta”, što ostavlja mogućnost da je Zejćirović kažnjen zbog ljubomore jednog od počinitelja ovog zločina.

Dosadašnja istraga protiv trojice osumnjičenih za ovaj zločin došla je do zapanjujućih saznanja i dokaza, budući da su počinitelji mobilnim telefon snimali posljednje trenutke života svoje žrtve Zejćirovića, nakon čega su ga, pretpostavlja se, bacili u Savu.

Kako je objavila obitelj, pokop nesretnog mladića je u nedjelju. Iza nastradalog Edina ostali su roditelji, kćerka, trojica braće, djed i baka.

Dnevnik.ba