Article_Top_970x250

Muškarac koji je izbo dvojicu u Zagrebu ranije je već osuđivan zbog pedofilije

određen mu pritvor

Muškarac koji je izbo dvojicu u Zagrebu ranije je već osuđivan zbog pedofilije

velj 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Muškarcu (31) određen je istražni zatvor jer je u nedjelju poslijepodne nožem napao dvojicu u zagrebačkom baru. Nedavno je osuđen na uvjetnu kaznu od dvije godine i 11 mjeseci jer je dirao 6-godišnjakinju...

Istražna sutkinja zagrebačkoga Županijskog suda odredila je istražni zatvor 31-godišnjaku koji je u nedjelju poslijepodne mahnito nožem napao dvojicu muškaraca u Woody baru u Savskoj.

Kako je utvrdila policija koja je 31-godišnjaka prijavila zbog dvostrukog pokušaja ubojstva, povod napada bila je beznačajna svađa koja je izbila između napadača te 33-godišnjaka i 38-godišnjaka, ali i alkoholiziranost napadača kojemu je naknadno izmjereno 2,29 promila alkohola u krvi. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, dok je prijedlog tužiteljstva da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela odbijen.

Naime, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, 31-godišnjak je ranije nepravomoćno osuđen zbog pedofilije. Nadležni općinski sud ga je nedavno osudio na djelomičnu uvjetnu kaznu od dvije godine i 11 mjeseci jer je prije nekoliko godina, također teško alkoholiziran, dodirivao svoju 6-godišnju pokćerku po spolovilu.

Dnevnik.ba