Article_Top_970x250

Nađeno tijelo britanske studentice koja je sama otvorila vrata i pala iz aviona

madagaskar

Nađeno tijelo britanske studentice koja je sama otvorila vrata i pala iz aviona

kol 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: 123rf

Pronađeno je tijelo studentice Sveučilišta u Cambridgeu koja je pala iz lakog putničkog zrakoplova na Madagaskaru, javlja BBC.

Alana Cutland (19 godina) iz Milton Keynesa u Buckinghamshireu, pala je iz aviona 25. srpnja, a lokalna policija potvrdila je kako je njeno tijelo u utorak pronađeno u ruralnom području.

Cutland je studirala prirodne znanosti i radila je na istraživanju u madagaskarskoj regiji, no izgleda da nije bila zadovoljna svojim istraživačkim projektom i da je već nekoliko dana nakon dolaska zaključila kako on neće biti uspješan.

Sama otvorila vrata zrakoplova

Prema policijskom izvješću, Alana Cutland pala je iz aviona nakon što je sama otvorila vrata zrakoplova, no razlog zašto je to učinila za sada je nejasan.

Policija je na početku odbacila da se radilo o mogućoj nuspojavi na lijekove protiv malarije koje je Cutland uzimala, no kasnije je izjavila da je ta opcija još uvijek moguća.

Svi u šoku

"Uvijek je bila izuzetno ljubazna i pružala svu moguću podršku svojoj obitelji i prijateljima. Stoga je imala posebnu povezanost sa njima. Svima će nedostajati", rekli su iz njezine obitelji.

Profesor David Woodman, sa fakulteta Robinson, koji je pohađala Cutland, izjavio je kako je cijelo nastavno osoblje duboko šokirano viješću o Alaninoj smrti.

"Tijekom svoje dvije godine studiranja, dala je ogroman doprinos mnogim različitim aspektima života na fakultetu, svima će nedostajati", rekao je.

Dnevnik.ba