Article_Top_970x250

Nestala pripadnica OSRH: U tijeku potraga, pronađen je automobil...

jadranka skender

Nestala pripadnica OSRH: U tijeku potraga, pronađen je automobil...

pro 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Cropix

U tijeku je potraga za nestalom pripadnicom Oružanih snaga Republike Hrvatske čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi zagrebačkoj 4. prosinca 2019. godine u večernjim satima, javlja HRT.

Nestanak je prijavljen policiji 4. prosinca u večernjim satima nakon čega je započela potraga na području Grada Zagreba. Zajedno s policijom u potragu su se uključili pripadnici Pukovnije vojne policije i dva tima Antiterorističke vojne policije te patrola Vojne policije s pripadnicima Kriminalističke vojne policije, priopćeno je iz MORH-a.

Prilikom potrage pronađen je automobil nestale pripadnice, a policijska potraga je nastavljena. Vojna policija je u stalnom kontaktu s MUP-om, a u skladu s procjenama MUP-a i nadležnostima, Hrvatska vojska će se uključiti u daljnju potragu za nestalom pripadnicom, dodaje se u priopćenju.

Sceenshot: nestali.hr

Na stranicama nestali.hr objavljena je fotografija i opis nestale Jadranke Skender (51). Dodaje se kako je svoj dom napustila u osobnom automobilu marke Mercedes gospićkih registarskih oznaka. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu jaknu, plave traperice i žute čizme.

Ukoliko građani imaju bilo kakva saznanja o nestaloj Jadranki Skender, mole se da informacije jave na email [email protected], obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192, poručuju iz MORH-a.

Njezina kći je preko društvenih mreža uputila apel za pomoć.

- Molim vas dijelite što vise možete, zamolite svoje kontakte da učine isto, možda nam pomogne da je pronađemo! Mama mi je nestala, pronašli smo auto, ali njoj ni traga. Naglašavam da se radi o mami i baki koja ne bi otišla bez traga i glasa. Kolege novinari, molim vas da se i vi uključite što je više moguće, kako ovom objavom tako i svime što imate na raspolaganju u medijskom smislu, napisala je Ines Skender.

 Dnevnik.ba

Tagovi: