Article_Top_970x250

Odgađa se održavanje Međunarodne znanstveno-stručne konferencije „Europska i/ili Daytonska Bosna i Hercegovina“ u Neumu

priopćenje sum-a

Odgađa se održavanje Međunarodne znanstveno-stručne konferencije „Europska i/ili Daytonska Bosna i Hercegovina“ u Neumu

ožu 12, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

Sveučilište u Mostaru (SUM) oglasilo se priopćenjem u povodu otkazivanja znanstveno-stručne konferencije u Neumu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Imajući u vidu preporuke Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva vezane za epidemiju korona virusa (COVID-19), koje uključuju preporuku zabrane javnih okupljanja u zatvorenom prostoru, koristimo prigodu informirati vas kako se održavanje međunarodne znanstveno-stručne konferencije „Europska i/ili Daytonska BiH“, koja se, u organizaciji Sveučilišta u Mostaru i Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH, trebala održati u Grand Hotelu Neum, 17. ožujka 2020. godine, odgađa do poboljšanja epidemiološke situacije.

Organizacijski odbor međunarodne znanstveno-stručne konferencije je odlučio poduzeti sve nužne mjere opreza i sigurnosti, zbog osjećaja odgovornosti prema pozvanima na Konferenciju te u svrhu kontroliranja trenutne epidemiološke situacije. O novom datumu i svim drugim detaljima održavanja ovoga događaja informirat ćemo uskoro, priopćilo je Sveučilište u Mostaru.

Dnevnik.ba