Article_Top_970x250

Počinju upisi na Sveučilištu u Mostaru

sum

Počinju upisi na Sveučilištu u Mostaru

lip 29, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva

Na Sveučilištu u Mostaru počinju upisi studenata za akademsku 2020./2021. godinu na svim ustrojbenim jedinicama i traju do 11. srpnja. Budući studenti mogu predati prijavu za razredbeni postupak za upis na sveučilišne preddiplomske studije online, dokumentaciju mogu dostaviti poštom ili predati osobno na sastavnicu.

Na mrežnim stranicama svih ustrojbenih jedinica mogu se pronaći informacije vezane za upise i dokumentaciju. Na većini studija, koji se nude na SUM-u, upisi se vrše na osnovi uspjeha u srednjoj školi.

Natječaj za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih, diplomskih i integriranih preddiplomskih i diplomskih studija akademske 2020./2021. godine može se pogledati na LINKU.

Sastavnice Sveučilišta u Mostaru su: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Akademija likovnih umjetnosti, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet i Farmaceutski fakultet. 

Dnevnik.ba