Article_Top_970x250

Polusestra monstruma s Paga: Uvijek je stvarao probleme, srce mi se slama

užas na pagu

Polusestra monstruma s Paga: Uvijek je stvarao probleme, srce mi se slama

ožu 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Dunja K. iz Virovitice polusestra je Josipa Rođaka koji je jučer zgrozio Hrvatsku nakon što je svoje četvero malodobne djece bacio s balkona u Pagu.

U telefonskom razgovoru za Informativni centar Virovitica rekla je da je u šoku zbog cijele situacije, za koju je saznala preko prijatelja i medija. 

Ona i polubrat nisu se vidjeli više od osam godina, otkako im je umro otac Franjo, a koji im je bio glavna poveznica obitelji. Imaju još jednog polubrata, kratko je rekla. I on je u šoku zbog cijele situacije.

"Ne znam što mu se dogodilo, srce mi se slama zbog djece, samo neka se oporave, samo to želim", poručila je Dunja, koja kaže kako je Josip "uvijek stvarao probleme obitelji, ali da nikada nisu mogli zamisliti da bi mogao ovo napraviti".

"Bio je problematičan"

O stravičnom događaju javili su joj prijatelji i kumovi, kaže. S polubratom je bila rijetko u kontaktu i to uglavnom telefonom. Odnosi su nakon očeve smrti svake godine postajali sve hladniji, nisu se viđali, a i pozivi su bili sve rjeđi.

Za Josipa kaže kako je otišao iz Virovitice prije više od 15 godina. 

"Bio je problematičan, imao je i problema sa zakonom zbog navodne nelegalne prepodaje automobila, neko vrijeme je navodno radio i u Njemačkoj, prije ovog posla noćnog čuvara u kampu u Šimunima. Ne znam što mu se dogodilo da danas ovo napravi, ne mogu još vjerovati, samo da djeca budu dobro, njih mi je žao od sveg srca", ponovila je i dodala da je od svih četvero nećaka i nećakinja do sad vidjela tek najstarije dijete jer su se njoj i polubratu putevi davno razišli.

Dnevnik.ba