Article_Top_970x250

Pomozimo obitelji Raič iz Neuma u obnovi doma!

Nakon požara koji je odnio sve…

Pomozimo obitelji Raič iz Neuma u obnovi doma!

kol 11, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Život se ponekad preokrene u sekundi. Imaš točno onoliko koliko trebaš, ne zijevaš više nego li možeš zinuti. Zadovoljan si sa malo, a osmijeh ti je jedina moda koju furaš. Eto, takav je u Neumu za Neumljane i one koji ga znaju, Darko Raič, Dado.   

Dado živi sa majkom u malom stančiću u Zagrebačkoj ulici broj 67. Tamo gdje je prije tri dana bjesnio požar. Tamo gdje je vatra progutala i stan i dom. Sve uspomene, vrijedne stvari i imovinu skromnoj obitelji Raič.

Zahvaljujući brzoj intervenciji PVJ Neum, požar se nije proširio na druge stanove.  A od dotadašnjeg života, Dadi i Rafici ostavio je tek pougljene segmente negdašnje svakodnevice.

Dado i njegova majka zasada imaju drugi smještaj, privremeni, zahvaljujući rodbini i dobrim ljudima, no za neko trajno rješenje potrebni smo svi mi.

Ova mala obitelj, koja i bez požara nosi neke svoje boljke, probleme i bolesti,  preskromna je da bi glasno zapomagala i apelirala, no oduvijek je vrijedila ona kako se u muci poznaju junaci. Svaki Vaš doprinos, pa i onaj najmanji, značit će makar „cenat“ novog namještaja, kuhinje ili instalacije.

Svaki , pa i najmanji doprinos biti će jedan korak u izgradnji nečijeg doma. A dom je, znate, sve.

Za Raficu i Dadu, da nam se opet onako srčano smije, u prolazu. I uljepša dan.

Vaše dobrovoljne priloge možete uplatiti na broj Žiroračuna gospođe Rafice Raič:

Rafica Raič, Zagrebačka 47, 88390 Neum
Transakcijski račun: KM, UNICREDIT BANK d. d. Mostar, poslovnica Neum
Transakcijski račun broj: 3381702540157805;