Article_Top_970x250

Poznato kakvu je ozljedu zaradio hrvatski kapetan u susretu protiv Walesa

luka modrić

Poznato kakvu je ozljedu zaradio hrvatski kapetan u susretu protiv Walesa

lis 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Grčevit izraz lica i čvrsto držanje butnog mišića desne noge hrvatskog kapetana, scene su posljednjih minuta remija Hrvatske i Walesa 1-1. Real Madrid u utorak je izvijestio detalje ozljede.

Hrvatski kapetan Luka Modrić zadobio je jak udarac u desni kvadriceps na utakmici protiv Walesa u zadnjim minutama susreta. Nekoliko trenutaka prije nego li je sudac posljednjim zviždukom objavio konačan rezultat 1-1, hrvatski kapetan dugo se držao za mišić s grčevitim izrazom lica dok je stigla medicinska pomoć s nosilima, da bi na kraju Luka ipak šepajući izašao s travnjaka. 

U utorak je madridski Real napokon javio što je točno s hrvatskim kapetanom. Veznjaku španjolskog kluba je nakon pregleda klupskog liječnika utvrđena masnica i oteklina na desnom kvadricepsu te je u tijeku rehabilitacija za koju iz kluba nisu mogli točno utvrditi koliko će trajati. 

Podsjetimo, u 88. minuti Modrić je morao pokriti Vidu, koji je izašao sa svoje pozicije pokriti Wilsona pa naivno ispao, žestoko je ušao u mladog velškog nogometaša i na kraju šepajući izašao s travnjaka. Iako je izbornik Dalić nakon utakmice rekao kako je liječnik reprezentacije potvrdio da će Luka preskočiti samo 2-3 dana treninga, čini se da u madridskoj ambulanti ipak misle drugačije na žalost i Zinedinea Zidanea i Zlatka Dalića. 

Do okršaja sa Slovacima na Maskimiru još je dosta vremena pa vjerujemo kako će se do tada hrvatski kapetan vratiti na nogometne travnjake, piše 24sata.hr.

Dnevnik.ba