Article_Top_970x250

Prijetio inspektoru zbog kažnjavanja za kršenje kućne izolacije

derventa

Prijetio inspektoru zbog kažnjavanja za kršenje kućne izolacije

ožu 26, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: ATV

Policijskoj postaji Derventa prije dva dana obratio se općinski inspektor iz Dervente, koji je prijavio da ga je osoba inicijala S. M. iz Dervente nazvala telefonom te uputila prijeteće riječi zato što je izdao prekršajni nalog članovima njegove obitelji, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije, javlja Anadolu Agency (AA).

"O navedenom je informiran dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva, Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje kaznenog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'", navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apelira na građane da poštuju Zaključak Republičkog stožera za izvanredne situacije o obveznom provođenju mjera za reagiranje na pojavu bolesti izazvane novim koronavirusom u RS-u, a kojim se propisuju izvanredne mjere u cilju prevencije širenja koronavirusa "SARS-CoV-2" i "COVID-19" bolesti na teritoriju RS-a.

"Svi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog stožera za izvanredne situacije bit će procesirani u skladu s pozitivnim zakonskim propisima", navodi se u priopćenju.

Dnevnik.ba