Article_Top_970x250

Pripadnici SIPA-e uhitili člana automafije koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca u Sarajevu

osumnjičen

Pripadnici SIPA-e uhitili člana automafije koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca u Sarajevu

sij 10, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Član automafije, koji se dovodi u vezu s ubojstvom policajaca u Sarajevu, uhićen je danas na Palama zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela, potvrđeno je za Klix.ba.

Službene informacije Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kažu da je uhićen muškarac na Palama zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela.

Neslužbene informacije kažu da je uhićen Marko Trifković zvani Žižan i da se, uz ostalo, dovodi u vezu s ubojstvom policajaca na Alipašinom Polju.

Adis Šehović i Davor Vujinović, pripadnici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo, ubijeni su 26. listopada 2018. godine.

Nepoznato je kakva je eventualna uloga Marka Trifkovića bila u ovom slučaju.

Trifković će tijekom dana biti priveden u prostorije SIPA-e u Istočnom Sarajevu radi dalje kriminalističke obrade. Tužiteljstvo će odlučiti hoće li mu biti određen pritvor.

Sud BiH je 27. lipnja 2018. potvrdio optužnicu vezanu za krijumčarenje i dalju prodaju vozila protiv 27 pripadnika organizirane grupe, među kojima je i Marko Trifković.

Trifković se u sklopu te optužnice teretio za tešku krađu, organizirani kriminal, pranje novca i krijumčarenje, prenosi Klix.ba.

Dnevnik.ba