Article_Top_970x250

Pronašli tijelo studentice koja je iskočila iz aviona, sumnja se da je zbog jedne stvari počinila samoubojstvo

pokušali je spriječiti

Pronašli tijelo studentice koja je iskočila iz aviona, sumnja se da je zbog jedne stvari počinila samoubojstvo

kol 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Twitter

Tijelo 19-godišnje studentice Alane Cutland pronađeno je na Madagaskaru dva tjedna nakon što je iz aviona skočila u smrt.

Tijelo su pronašli lokalni seljani koji su pretraživali oblast otkako se djevojka bacila s visine od preko 1.000 metara.  Za sada je tijelo identificirano na osnovu boje kose, cipela i odjeće, a uskoro će biti poslano obitelji kako bi se dobila službena potvrda.

Oko 400 lokalaca i 15 policajaca tražili su Alanu od 25. srpnja kada je u jednom trenutku otvorila vrata cesne te skočila u sigurnu smrt.  Iako je pilot pokušavao očajnički zatvoriti vrata jednom rukom, jer je drugom upravljao avionom te ju pokušao tako spriječiti da ne ispadne, nije uspio u tom naumu, jer je pola njezinog tijela već visjelo iz letjelice. 

U jednom trenutku jedna putnica priključila se cijeloj toj dramatičnoj situaciji te je pokušala da uvuče djevojku u unutrašnjost aviona, ali je djevojjka ispala iz njenih ruku, nakon što se skoro dvije minute borila da ne padne.

Sve je započelo pet minuta nakon što je avion uzletio iz glavnog grada te je nesretna djevojka otvorila vrata aviona. Ona je patila od anksioznosti i imala je psihotične epizode, bila je zbunjena i nije mogla spavati. Sumnja se da je ovo stanje posljedica tableta protiv malarije, koje je uzimala, a na Madagaskar je došla kako bi se bavila istraživačkim projektom.

"Alana je bila avanturistički nastrojena, oduvijek je voljela istraživati nove stvari i rado je prihvaćala svaku priliku s velikim entuzijazmom i avanturističkim duhom. Uvijek je tražila načine da produbi svoje znanje i iskustvo na najbolji mogući način. Bila je bila uzbuđena zbog odlaska na Madagaskar, gdje je željela oplemeniti svoje znanje o prirodi i znanosti", poručila je njezina obitelj., prenosi 100posto.hr.

Dnevnik.ba