Article_Top_970x250

RIJETKO VIĐENO U BIH HKK Široki: Ovo što smo doživjeli u Donjem Vakufu nismo nigdje drugo u BiH

iskazali oduševljenje i zahvalnost

RIJETKO VIĐENO U BIH HKK Široki: Ovo što smo doživjeli u Donjem Vakufu nismo nigdje drugo u BiH

stu 26, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

HKK Široki oglasio se na službenoj Facebook stranici i iskazao oduševljenje i zahvalnost prijemom na nedjeljnoj utakmici košarkaškog Prvenstva BiH u Donjem Vakufu koju su odigrali KK Promo i ekipa iz Hercegovine.

‘Ovim putem se iskreno zahvaljujemo domaćinima u D. Vakufu na večerašnjoj organizaciji utakmice, prijemu, poklonima i ispraćaju iz D.Vakufa za sportski ponos Hercegovine i naravno publici na odličnoj atmosferi!

Užitak je bilo pratiti utakmicu večeras u “Promo Areni”!

Najtrofejniji sportski kolektiv je u D. Vakufu večeras doživio ono što nigdje u BiH nije, pa čak ni u susjednim gradovima i na tome domaćinima zaista jedno veliko HVALA!

Nadamo se da će ovakvih utakmica i atmosfera u BiH biti što više i da će se mnogi, od prvih susjeda pa nadalje ugledati na atmosferu iz Promo Arene!

‘Ovim putem se iskreno zahvaljujemo domaćinima u D. Vakufu na večerašnjoj organizaciji utakmice, prijemu, poklonima i ispraćaju iz D.Vakufa za sportski ponos Hercegovine i naravno publici na odličnoj atmosferi! Užitak je bilo pratiti utakmicu večeras u “Promo Areni”! Najtrofejniji sportski kolektiv je u D. Vakufu večeras doživio ono što nigdje u BiH nije, pa čak ni u susjednim gradovima i na tome domaćinima zaista jedno veliko HVALA! Nadamo se da će ovakvih utakmica i atmosfera u BiH biti što više i da će se mnogi, od prvih susjeda pa nadalje ugledati na atmosferu iz Promo Arene!

Dnevnik.ba