Article_Top_970x250

Schumacherova supruga probudila nadu: Velike stvari počinju malim koracima

uoči godišnjice nesreće

Schumacherova supruga probudila nadu: Velike stvari počinju malim koracima

pro 26, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Tri dana prije godišnjice nesreće, supruga Corinna oglasila se putem društvenih mreža uz simboličnu poruku koja 'na prvu' zvuči obećavajuće

Prošlo je već šest godina od kada je zbog teške nesreće na skijanju u komi završio jedan od najvećih vozača Formule 1 Michael Schumacher. 

Od tada ga nema u javnosti, ali s vremena na vrijeme iscure informacije o njegovu zdravlju koje mediji prenose prema riječima doktora, medicinskih sestara... Rijetko se oglašava i njegova obitelj, u teškim trenucima ne žele pritisak medija, a informacije koje daju su kratke.

Ipak, tri dana prije godišnjice nesreće, supruga Corinna oglasila se putem društvenih mreža uz simboličnu poruku koja 'na prvu' zvuči obećavajuće. - Velike stvari počinju malim koracima. Mali komadići mogu stvoriti golemi mozaik - napisala je Corinna, javlja Daily Mail.

Sve to je popraćeno oznakom #KeepFighting koja je ujedno i ime obiteljske zaklade Schumacherovih koja pomaže medicinska istraživanja vezana uz mozak i leđnu moždinu. Podsjetimo, Schumacher je 2013. nastradao na skijanju u francuskim Alpama, gdje je odlutao sa skijaške staze, naletio na kamen te udario glavom u stijenu, prenosi Večernji.

Srećom, imao je kacigu koja mu je spasila život, ali je završio u komi. Borio se za život jer je imao izljev krvi u moak, a 2014. u lipnju se probudio iz kome te se nalazi na kućnoj njezi.

Dnevnik.ba