Article_Top_970x250

Slaven Raguž čestitao HDZ-u: Čisto su pobijedili

izbori u hrvatskoj

Slaven Raguž čestitao HDZ-u: Čisto su pobijedili

srp 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HRS

Nositelj liste MOST-a za 11. izbornu jedinicu (Hrvati izvan RH) Slaven Raguž čestitao je HDZ-u na pobjedi na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. U 11. izbornoj jedinici HDZ je osvojio sva tri mandata, iako i dalje postoji mogužnost da jedan mandat ipak ode generali Željku Glasnoviću.

"Prije svega hvala svima koji su dali glas za našu listu! U praktično mjesec dana se ušlo u igru s Mostom, osmislila kampanja, plan, vjerojatno bi rezultat bio bolji da nam se nije u sve umiješala ponovo korona.  Kad ideš sam protiv svih, a osobito kada za sve koristiš isključivo svoje resurse i novac, a ne novac poreznih obveznika, a osobito ne novac „mjera pomoći ublažavanja posljedica pandemije gospodarstvenicima“, ovo je realan rezultat. Mora se iskreno čestitati HDZ-u na pobjedi! Nije bilo nikakvih krađa, ljudi pobijedili čisto", napisao je Raguž na društvenoj mreži Facebook.

Posebna se zahvalio kandidatima Danielu Rezi i Tvrtku Miloviću.

"Hvala im prvenstveno što su razumjeli iskrenost naših namjera i pristali biti neovisni kandidati na našoj listi.  Hvala im što su se maksimalno potrudili s nama napraviti najsadržajniju kampanju i program. Hvala im što su ljudine! Hvala im što su kao neovisni kandidati imali više preferencijalnih glasova nego predsjednici tzv. oporbenih stranaka na izborima 2016., a koji su ismijavali njihovu suradnju s nama", napisao je Raguž.

HVALA SVIMA - ČESTITKE HDZ-u! Prije svega hvala svima koji su dali glas za našu listu! U praktično mjesec dana se...

Objavljuje Slaven RagužPonedjeljak, 6. srpnja 2020.

Dnevnik.ba