Article_Top_970x250

Slavni holivudski glumac u Splitu uživao u vinu iz Brotnja

snimanje filma

Slavni holivudski glumac u Splitu uživao u vinu iz Brotnja

srp 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Holivudski glumac Owen Wilson (50) došao je u Split. Ondje će snimati znanstvenofantastični film “Bliss” s holivudskom zvijezdom Salmom Hayek (52).

Snimanje bi navodno trebalo krenuti početkom sljedećeg tjedna. Riječ je o projektu produkcijskih kuća Amazon Studios i Endgame Entertainment čije je snimanje već započelo u Los Angelesu – piše 24sata.hr. Fanovi su već dojavili kako su glumca sreli u šetnji Splitom.

Neki su ga zaustavili i pitali za fotografiju, a slavnoj zvijezdi to nije bio problem. – Došli smo u dućan danas u Splitu i vidite na koga smo na naletjeli. Na ovog čovjeka!

Nevjerojatno – napisali su pratitelji na društvenim mrežama. Posjetio je i splitski restoran Zrno Soli i tom prilikom se uslikao s osobljem.

– Owen je došao na večeru i bio je iznimno ljubazan. Bio je sa svojom obitelji, jeo je ribu i htio se fotografirati sa svima, nikoga nije odbio. Djeca su uživala i na kraju je pohvalio hranu i osoblje restorana – rekla je za 24sata Katarina Ševo iz splitskog restorana.

Wilson je tijekom večeri uživao u vinu iz Brotnja, točnije u Carskoj Žilavci Limited Edition podruma AG Međugorje, prenosi brotnjo.info. 

Dnevnik.ba