Article_Top_970x250

Službeno: Mourinho se vratio na trenersku klupu, preuzeo je treći engleski klub u karijeri

povratak ´posebnog´

Službeno: Mourinho se vratio na trenersku klupu, preuzeo je treći engleski klub u karijeri

stu 20, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: EPA

Sve se dogodilo vrlo brzo i Spursi već od ove srijede imaju novog trenera. Mauricio Pochettino je prošlost, umjesto njega na klupu dolazi Jose Mourinho...

Uutorak u večernjim satima Tottenham je objavio kako Mauricio Pochettino nije više njihov trener, a već u ranim satima srijede Jose Mourinho potvrđen je za novog trenera Spursa.

Sve se dogodilo brzo što se tiče medijskog dijela, no jasno je kako su Spursi imali u džepu dogovor s Mourinhom kada su raskidali suradnju s Pochettinom.

"U Joseu smo dobili jednog od najuspješnijih menadžera u svijetu nogometa. Prepun je iskustva, može motivirati momčad i sjajan je taktičar. U svakom klubu u kojem je bio, bio je uspješan i vjerujemo da će nam donijeti novu energiju i vjeru u svlačionicu", rekao je Daniel Levy.

Mourinho je bio bez posla od trenutka kada je raskinuo suradnju s Manchester Unitedom prošle sezone. Povezivao se s brojnim klubovima, ali na kraju je prihvatio ponudu Spursa.

"Uzbuđen sam što dolazim u klub takve povijesti i takvih strastvenih navijača. Posebno sam sretan zbog kvalitete momčadi i akademije, upravo rad s takvim igračima me i privukao", kaže Mourinho.

Ugovor sa Spursima potpisao je do ljeta 2023. godine.

Dnevnik.ba

Tagovi: