Article_Top_970x250

Srbi nakon izjave Zvone Bobana: On je Hrvat čiji je udarac razorio Jugoslaviju!

nije im "sjela"

Srbi nakon izjave Zvone Bobana: On je Hrvat čiji je udarac razorio Jugoslaviju!

pro 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Ova izjava nije najbolje 'sjela' medijima u Srbiji jer ipak i oni imaju svog favorita u natjecanju za najboljeg svih vremena, a naravno, radi se o Novaku Đokoviću.

Zvonimir Boban ima problema u talijanskom nogometnom velikanu Milanu. Tamo na poziciji glavnog nogometnog direktora nailazi na kritike navijača zbog loših predstava momčadi koju je 'složio' u suradnji s velikanom Paolom Maldinijem, piše Večernji.

U međuvremenu je legendarni hrvatski kapetan dao izjavu vezanu za jedan sport s kojim nije usko povezan (radi se o tenisu), a ta izjava iznenadila je medije u Srbiji jer u intervjuu Boban nije spomenuo Novaka Đokovića.  Izjavio je kako je za njega najbolji tenisač svih vremena veliki Švicarac Roger Federer. 

- Za mene je Roger Federer oduvijek bio broj jedan i uvijek će biti. Njegovi protivnici mogu pobjeđivati i igrati duže na visokom nivou, ali nitko nikada neće igrati tenis kako igra on!" - rekao je Boban za TennisWorld te dodao. 

- Ako mene pitate, Roger Federer je tenis - poručio je Boban koji je pohvalio i Ivana Ljubičića, slavnog hrvatskog tenisača koji je trener Švicarca.  - Mislim da je Ljubičić iz Federera izvukao onu zadnju želju koju je imao prema tenisu.

Drago mi je zbog obojice, svojim uspjesima napravili su i moj život ljepšim - rekao je Boban. Ova izjava nije najbolje 'sjela' medijima u Srbiji jer ipak i oni imaju svog favorita u natjecanju za najboljeg svih vremena, a naravno, radi se o Novaku Đokoviću.

Zato su pojedini mediji ovu izjavu Bobana popratili uz 'bombastične' naslove poput ovog. (Hrvat poznat po udarcu koji je razorio Jugoslaviju prokomentirao događaje u tenisu, ni riječi o Đokoviću!) 

Prisjetili su se time utakmice na Maksimiru 13. svibnja 1990. godine između Dinama i Crvene zvezde kada je Boban udario policajca Refika Ahmetovića kako bi obranio suigrača Vjekoslava Škrinjara.

- Na sjevernoj tribini je bilo kamenja da se cijeli šleper mogao napuniti. Netko je to izrežirao - rekao je Ahmetović. Još ranije je u intervjuima isticao da bi na Bobana potegnuo pištolj da mu se Dinamov kapetan još jednom približio.

Dnevnik.ba