Article_Top_970x250

Stanivuković: "Ostajem kandidat za gradonačelnika Banje Luke, imam veće šanse za pobjedu"

banja luka

Stanivuković: "Ostajem kandidat za gradonačelnika Banje Luke, imam veće šanse za pobjedu"

lis 30, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draško Stanivuković rekao je da ostaje kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke, naglasivši da prema istraživanjima javnog mnjenja ima najveće šanse da zauzme tu poziciju nakon narednih lokalnih izbora.

"Jasno sam rekao da sam nastrojen da radim za opće dobro svih Banjalučana. Ako se naredne godine u svibnju pojavi bilo koji bolji kandidat od mene i bude imao veće šanse, bit ću spreman da ga podržim. On ne mora biti stranačka ličnost iz redova opozicije, može biti i nestranačka ličnost iz reda nezadovoljnih građana", rekao je Stanivuković.

Odgovarajući na pitanje je li u dogovoru sa opozicionim partijama i grupom "Pravda za Davida" odlučio da povuče kandidaturu za gradonačelnika i prepusti je stranačkoj koleginici Jeleni Trivić, Stanivuković je naveo da je riječ o spekulacijama.

"Ideju o tome da Banjaluka bude što bolja upravo sprovodim s Jelenom Trivić i radim s njom na tome", rekao je Stanivuković, koji je poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini.

Njegov glavni protukandidat bit će aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić iz SNSD-a.

Dnevnik.ba