Article_Top_970x250

STRAVA U HRVATSKOJ Pozvali ženu u auto, pa je ubili

stravično ubojstvo

STRAVA U HRVATSKOJ Pozvali ženu u auto, pa je ubili

stu 24, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Kako se neslužbeno doznaje da je ubijena nesretna žena (47) iz okolice Slavonskog Broda te je nestala 18. studenog. Za njezino ubojstvo zasad sumnjiče 62-godišnjakinju i 60-godišnjaka

U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu su 23. studenog 2019. ispitali 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka zbog sumnje da su zajedno ubili ženu (47), pišu 24sata.

- Postoji osnovana sumnja da su okrivljenici, zajedno i po prethodnom dogovoru, došli u Slavonski Brod gdje se okrivljena 60-godišnjakinja sastala s 47-godišnjom hrvatsokm državljankom, a potom su obje otišle do mjesta gdje ih je u parkiranom vozilu čekao okrivljeni 62-godišnjak. Oba okrivljenika su se zajedno sa oštećenicom, a u nakani da ju usmrte, vozilom uputili na neutvrđeno mjesto na kojem su na  neutvrđen način usmrtili oštećenicu - napisali su jako šturo i općenito iz tužiteljstva.

Sudac istrage je po prijedlogu ovog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor okrivljenicima.

- To je ono što mogu reći u ovom trenutku, jer istražne radnje su još u tijeku - rekla je za 24sata u nedjelju Mirela Šmital, županijska državna odvjetnica u Slavonskom Brodu.

Neslužbeno se doznaje da je ubijena nesretna žena iz okolice Slavonskog Broda koja je nestala 18. studenog. Zadnji put su je vidjeli oko 17 sati u slavonskobrodskoj Štamparovoj ulici i nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Dnevnik.ba