Article_Top_970x250

Stravičan zločin: Majka na Božić bacila kćer i sina s krova pa sama skočila u smrt

crna kronika

Stravičan zločin: Majka na Božić bacila kćer i sina s krova pa sama skočila u smrt

pro 27, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Četrdesetogodišnja majka bacila je na Božić svoje dvoje maloljetne djece od 4 godine i 16 mjeseci s krova javne garaže u Bostonu, nakon čega se i ona ubila, rekla je okružna tužiteljica u četvrtak.

"Dokazi sugeriraju" da se majka Erin Pascal ubila skokom sa zgrade, nakon što je bacila svoju četverogodišnju kćer i šestomjesečnog sina, rekla je tužiteljica okruga Suffolk Rachael Rollins, prenosi Jutarnji.hr. 

Djeca su "vjerojatno" ubijena, rekla je. Pascal, njena kćer Allison i Sin Andrew živjeli su u bostonskoj četvrti West Roxbury. "Danas je iznimno tužan dan, dok pokušavamo posložiti dijelove tragedije koja se dogodila jučer, na Božić", rekla je Rollins na konferenciji za novinare u Bostonu.

Ovi gubici "otkrivaju nevidljive borbe" s depresijom i drugim psihičkim bolestima s kojima se mnogi ljudi suočavaju, dodala je tužiteljica i izrazila sućut obitelji. Istraga je u tijeku, a zasad nije pronađeno oproštajno pismo niti je bilo pritužbi na ponašanje majke, rekla je Rollins.

Garaža na kojoj se dogodio zločin ima devet etaža i spojena je sa željezničkom postajom blizu kampusa sveučilišta Northeastern.

Dnevnik.ba