Article_Top_970x250

Stravičan zločin: Nije korona ubila mog sina, zadavio sam ga

zastrašujuće

Stravičan zločin: Nije korona ubila mog sina, zadavio sam ga

svibnja 10, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Nikada nisam volio svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema, rekao je turski nogometaš...

Stravična vijest dolazi iz Turske koja je za svaku osudu. Nogometaš Burse, turskog niželigaškog kluba, priznao je da je ubio vlastitog petogodišnjeg sina. 

Cehver Toktas (32) je prvo sina odveo u bolnicu gdje mu je dijagnosticiran korona virus. Premjestili su ga na odjel intenzivne njege, ali nakon dva sata dječak je preminuo u prisustvu oca. Doktorsko izvješće kaže kako je dječak imao teških respiratornih problema i da je to uzrok smrti, ali dogodilo se nešto puno gore, piše turski DailySabah.

Poslije 11 dana, nogometaš je došao u policijsku stanicu i priznao kako je zadavio vlastitog sina. 

- Stavio sam jastuk na lice svog sina koji je ležao na leđima. Oko 15 minuta sam pritiskao jastuk bez podizanja, dok se moj sin cijelo vrijeme borio. Kad je prestao disati, podigao sam jastuk. Tada sam vikao doktorima da mi pomognu kako bih odbacio bilo kakve sumnje - rekao je nogometaš u ispovijesti policajcima.

Nikome nije jasno zašto bi netko ubio bespomoćno dijete od pet godina, a Toktash kaže kako ga uopće nije volio.

- Nikada nisam volio svog najmlađeg sina od njegovog rođenja. Ne znam zašto ga ne volim. Jedini razlog zašto sam ga ubio je taj što ga nisam volio, ali nemam mentalnih problema.

Policija ga je odmah uhitila, a prijeti mu doživotni zatvor zbog ovog stravičnog zločina, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba