Article_Top_970x250

Stravičan zločin potresao BiH: Dvojica muškaraca snimala mučenje mladića, a potom ga ubili i bacili u Savu

crna kronika

Stravičan zločin potresao BiH: Dvojica muškaraca snimala mučenje mladića, a potom ga ubili i bacili u Savu

pro 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Osnovni sud Brčko distrikta odredio je jučer pritvor S.H, S.D. i N. H., koji su uhićeni pod sumnjom da su 17. studenog ove godine u Brčkom oteli, svirepo mučili i na kraju usmrtili 30-godišnjeg Edina Zejćirovića iz Čelića.

Iz rijeke Save u blizini crpne stanice u mjestu Vučilovac kod Brčkog, jučer je izvučeno tijelo za koje se pretpostavlja da se radi o ubijenom, čime su nade njegove obitelji koja je očajnički za njim tragala od 17. studenog kada su imali zadnji kontakt s njim definitivno potonule.

Iz policije i Tužiteljstva još uvijek šture informacije.

Šef Operativno-komunikativnog centra Policije Brčko distrikta kazao je sinoć da dok se istraga ne završi policija i Tužiteljstvo neće izlaziti u javnost ni s kakvim informacijama. Prethodno je iz Tužiteljstva priopćeno da je za trojicu osumnjičenih određen pritvor i iz kojih razloga.

Ono što najviše šokira u cijelom ovom slučaju je da su počinitelji ovog gnusnog dijela posljednje trenutke života svoje žrtve snimale mobitelom! Na snimku koji se već pojavio u pojedinim medijima prikazuje se sadističko iživljavanje, fizičko i verbalno zlostavljanje mladića, nezamislivo normalnom umu, koje je teško riječima opisati, piše Faktor.

Motivi ovog strašnog zločina još su nepoznati, a na objavljenom snimku se čuje kako ga jedan od ubojica pita : “Ho’š kod žene moje, ha? Ho’š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta”… što ukazuje na mogući motiv, odnosno da bi se moglo raditi o ljubomori jednog od počinitelja.

Iz poštovanja prema obitelji žrtve link koji vodi do ovog užasnog videosnimka ne objavljujemo.

Zanimljiv je i podatak da se četvrti osumnjičeni za kojim se traga prije 11 sati na svom Facebook profilu objavio da se nalazi u jednom od sarajevskih hotela, piše Faktor.

Dnevnik.ba