Article_Top_970x250

STRAVIČNA NESREĆA Automobil sletio u Neretvu: Muškarac uspio izaći, žena ostala zarobljena

crna kronika

STRAVIČNA NESREĆA Automobil sletio u Neretvu: Muškarac uspio izaći, žena ostala zarobljena

lis 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

U srijedu navečer u naselju Spiljani kod Konjica dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba nestala, dok je jedna ozlijeđena.

Kako Hercegovina.info saznaje, nestala je ženska osoba A.Đ., dok je muška osoba A.D. zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Kako je potvrđeno za Hercegovina.info, automobil, za sada nepoznatog modela, sletio je sa Spiljanskog mosta u Neretvu. Muškarac se, iako ozlijeđen, uspio izvući na obalu, dok je ženska osoba ostala zarobljena u vozilu.

Na mjestu događaja bile su službe hitne pomoći, vatrogasaca i službenici Policijske uprave Konjic, te mještani okolnih kuća.

Kako je navedeno iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info, mušakarac A.D. (1966.) iz Konjica je Policijskoj upravi Konjic prijavio prometnu nezgodu koja se dogodila na Spiljanskom mostu.

Muškarac je zadobio tjelesne ozljede neutvrđenog stupnja, ali je zbog pretrpljenog šoka i psihičkog stanja prebačen na psihijatrijsku kliniku u Mostar. Iz MUP-a HNŽ, a na osnovu izvještaja PU Konjic, navodi se da je u vozilu koje je sletjelo u Neretvu ostala ženska osoba A.Đ. i ona je upravljala tim automobilom, te nije pronađena.

Prema navodima policije, čak dva kilometra dalje od slijetanja vozila pronađeni su tragovi koji upućuju kuda se automobil kretao prema Neretvi. Zbog mraka i velikog vodostaja obustavljena je potraga, te će ista biti nastavljena tijekom četvrtka, prenosi Hercegovina.info.

Dnevnik.ba