Article_Top_970x250

STRAVIČNO Krvoproliće kod Plitvičkih jezera: Brat nakon svađe u kući ubio sestru

uhićen i priveden

STRAVIČNO Krvoproliće kod Plitvičkih jezera: Brat nakon svađe u kući ubio sestru

svibnja 22, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Umjestu Smoljanac kod Plitvičkih jezera jučer oko 20 sati dogodilo se ubojstvo, javljaju iz PU Ličko-senjske. Osumnjičeni za počinjenje ubojstva je uhićen, a slijedi očevid kojim rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, te djelatnici PU Ličko-senjske kako bi se rasvijetlili motivi zločina.

U PU Ličko-senjskoj za sada su nam potvrdila da je ubijena ženska osoba no do okončanja očevida nisu htjeli iznositi bilo kakve druge detalje ovog kaznenog djela.

Ipak, kako neslužbeno doznaje Večernji.ba da je riječ o bratu koji je nakon svađe ubio vlastitu sestru u obiteljskoj kući.

Neslužbeno doznaju i to da je riječ o osobama srednje životne dobi, i da je za ubojstvo policija doznala od očevica koji je odmah po nesretnom događaju, nazvao službu 112 i tražio pomoć Hitne pomoći i policije.

Muškarac koji je pozvao liječnike i policiju, bio je uspaničen, no uspio je pojasniti da se boji da se dogodilo ubojstvo, te je nadležne uputio na adresu događaja u nadi da će Hitna pomoć uspjeti spasiti napadnutu ženu. Iako su djelatnici Hitne pomoći i policije ubrzo došlo na mjesto događaja, ženi nije bilo spasa.

Dnevnik.ba