Article_Top_970x250

Sunita Hindić idućeg tjedna pred sucem zbog ubojstva Nine Ivankovića

županijski sud u mostaru

Sunita Hindić idućeg tjedna pred sucem zbog ubojstva Nine Ivankovića

tra 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

U Županijskom sudu u Mostaru za utorak je zakazano ročište za izjašnjenje o krivici Sunite Hindić (21), optužene za ubojstvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“, u mjestu Buna kod Mostara, potvrđeno je za „Avaz“ iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Hindić je koncem ožujka produžen pritvor do izricanja presude ili nove odluke Suda, a najduže još dvije godine računajući do 20. ožujka 2020., kao dana potvrđivanja optužnice protiv nje.

Prema optužnici, Hindić se tereti da je 4. listopada 2019. godine oko sedam sati ujutro ušla u sobu „Ville Ivanković“ u kojoj se nalazio Nino Ivanković te je, nakon verbalne svađe s njim, u jednom trenutku, htijući ga usmrtiti, ispalila hitac u njegovom pravcu.

Uslijed zadobivene prostrjelne rane Ivanković je, navedeno je, obilno iskrvario i na licu mjesta podlegao.

Hindić je, nakon ubojstva, uspjela pobjeći zahvaljujući jednoj prijateljici koja je po nju došla svojim automobilom, a koju je čekala sa stražnje strane motela.

Prilikom bijega iz hotela, skočila je sa zida i polomila stopala. Nakon što je prijateljica dovezla iz Jablanice, odatle je uz pomoć jednog taksiste otišla do Turbeta kod Travnika, gdje joj živi obitelj i gdje se policiji predala u večernjim satima.

Dnevnik.ba