Article_Top_970x250

Susjed doktora Jusupa: Policija i hitna su često dolazile, oni su stvarno imali problema

u tijeku očevid

Susjed doktora Jusupa: Policija i hitna su često dolazile, oni su stvarno imali problema

pro 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Nova TV

Rekao je kako je policija došla nakon poziva, a on ih je zvao nakon što je vidio svog susjeda, doktora Gorana Jusupa na stubištu

U Obrovcu ispred stana doktora Gorana Jusupa od jutros se nalazi policija koja provodi očevid i utvrđuje sve okolnosti događaja.

Novinari Večernjeg lista razgovarali su s prvim susjedom koji je zvao hitnu pomoć i policiju. Rekao je kako je policija došla nakon poziva i da ih je on zvao nakon što je vidio svog susjeda doktora Gorana Jusupa na stubištu. 

– Vidio sam ga kako kuca po vratima i traži pomoć. Rekao je da se ugušila kruhom, a mislim da je on bio s njom u stanu kada se to dogodilo, no u to nisam sto posto siguran. Policija je došla, kao i hitna pomoć. Bili su gore sat vremena i čuo sam da je preminula. Često su dolazile policija i hitna, oni su stvarno imali problema – rekao je susjed doktora Jusupa.

Podsjećamo, Veronika Pecolaj nekoliko je godina radila u ordinaciji dugogodišnjeg obrovačkog liječnika dr. Gorana Jusupa, a nakon što su mediji otkrili probleme s liječnikom i medicinskom sestrom, sve je kulminiralo i zatvaranjem liječničke ordinacije u Benkovcu. 

Iz policije nisu htjeli nagađati jesu li 26-godišnja Veronika Pecolaj i 54-godišnji dr. Jusup živjeli u tom stanu zajedno i u kakvoj su bili vezi. Poznato je da je nesretna žena, kada su mediji došli u Obrovac, govorila novinarima da nije samo medicinska sestra već da je i u vezi s doktorom te se navodilo kako ona nije imala završenu medicinsku školu, a naposljetku je bila i hospitalizirana. Osim liječnika, u više navrata u tom je slučaju intervenirala i policija.

Dnevnik.ba