Article_Top_970x250

Svjedok teške prometne nesreće u Čazmi: 'Mislio sam da ih je barem dvoje poginulo'

uzrok se istražuje

Svjedok teške prometne nesreće u Čazmi: 'Mislio sam da ih je barem dvoje poginulo'

ruj 27, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Superportal

Svi putnici su mlađe životne dobi, a četvero ih je teže ozlijeđeno.

U prometnoj nesreći kod Čazme automobil probnih splitskih registracija, u kojem se u tom trenutku nalazilo petero ljudi, sletio je jutros s ceste i udario u ogradu kuće na suprotnoj strani ceste. 

Nakon nesreće putnici su prevezeni u bjelovarsku bolnicu. Svi oni su mlađe životne dobi, a četvero ih je teže ozlijeđeno. Kako neslužbeno doznaje 24 sata, navodno je riječ o lomovima ruku i nogu, no nitko od njih nije u životnoj opasnosti. 

- Odmah sam izašao van, mislio je da je barem dvoje poginulo jer su svi bili u nesvijesti. Vozača i suvozača su vatrogasci vadili iz auta jer su ostali prikliješteni u autu - kazao je vlasnik kuće u čijoj ogradi je završio BMW.

Prema još uvijek nepotvrđenim informacijama, mladi ljudi su se vraćali s rođendana. 

- Čula sam jedno jako čudan zvuk prije udarca i kroz prozor sobe dnevnog boravka sam vidjela kako je auto završio u ogradi. Automatski sam uzela mobitel i zvala 112.  Dok sam shvatila gdje je bio tko... Jedna djevojka je bila kraj dječjeg trampolina, dvoje je ostalo prikliješteno u autu, jedan na suprotnoj strani grabe, a petog sam vidjela na kamenjaru kod ljuljačke. Vozač i suvozač ostali su prikliješteni - ispričala je svjedokinja nesreće, piše 24sata.

Uzrok se još uvijek istražuje. 

Dnevnik.ba