Article_Top_970x250

Težak sudar kod Čakovca: Gorjeli auti; šestero ozlijeđenih, među njima i djeca

prometna nesreća

Težak sudar kod Čakovca: Gorjeli auti; šestero ozlijeđenih, među njima i djeca

srp 26, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: eMeđimurje

Sudarili su se automobil poljskih registracija u kojem su bili roditelji i dvoje djece i automobil hrvatskih registarskih oznaka u kojem je bilo dvoje ljudi. Svi su ozlijeđeni, rekao je glasnogovornik policije

Teška prometna nesreća na cesti D209 Čakovec - Mursko Središće na relaciji Žiškovec - Štrukovec u blizini Čakovca u petak oko podneva.

Nakon frontalnog sudara jedan automobil se zapalio, a vatra je zahvatila drugi auto, kako se vidi na fotografijama koje je objavio portal eMeđimurje.

FOTO: eMeđimurje

Na terenu su bili vatrogasci JVP Čakovec i DVD Žiškovec koji su ugasili vatru, a tri kola Hitne pomoći, dva iz Čakovca i jedna iz Murskog Središća, prevezli su ozlijeđene u čakovečku bolnicu, pišu Međimurske novine.

- Na državnoj cesti Čakovec - Mursko Središće, između naselja Žiškovec i Štrukovec sudarili su se automobil poljskih registracija u kojem su bili roditelji i dvoje djece i automobil hrvatskih registarskih oznaka u kojem je bilo dvoje ljudi. Svi su ozlijeđeni, neke je Hitna prevezla u bolnicu, još nemamo informaciju o težini ozljeda - rekao nam je glasnogovornik policije.

Dnevnik.ba