Article_Top_970x250

U Bijeljini uhićen i elitni slovenski sudac, dijelio je pravdu u Dinamovoj grupi

slavko vinčić

U Bijeljini uhićen i elitni slovenski sudac, dijelio je pravdu u Dinamovoj grupi

svibnja 29, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: PA/Pixsell

Bilo je svega. Droge, oružja i prostitutki koje je podvodila srpska starleta Tijana Ajfon, također uhićena u policijskoj akciji kad je čamcem pokušala prijeći Drinu. Vinčić je sudio u Ligi prvaka i na Euru

Slovenski Fifa sudac, arbitar europskih utakmica i pomoćnik Damira Skomine na Euru 2012, Slavko Vinčić (40), uhićen je u okviru policijske akcije vezane uz aferu Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, osumnjičene za prostituciju i podvođenja.

Vinčić nije bio organizator, ali je uhićen jer je bio među 26 muškaraca koji su trebali koristiti seksualne usluge Tijane Ajfon i djevojaka koje je podvodila.

Foto: Instagram

Riječ je o sucu koji je već deset godina Fifin sudac. Ove sezone sudio je tri utakmice Lige prvaka, jednu i u Dinamovoj grupi (Man City-Šahtar 1-1), a sudio je i europskim prvacima (Genk-Liverpool 1-4).

firo: 20.02.2020 Football, Soccer: EUROPALIGA EUROPA LEAGUE EL, EUROLEAGUE season 2019/2020 BAYER LEVERKUSEN - FC PORTO | Autor: Firo/DPA/PIXSELL

Foto: DPA/Pixsell

Vinčić je uhićen u Bijeljini, u jednoj vikendici u kojoj je policija zatekla devet žena, 26 muškaraca, a već površnim pretresom zaplijenila i kokain i oružje.

Screenshot: Youtube

Tijana je ilegalno pokušala prijeći granicu preko rijeke Drine u čamcu s još tri djevojke. Osim prostitucije policija uhićene tereti i za zloupotrebu droga te korištenje oružja.

Dnevnik.ba