Article_Top_970x250

U policijskoj akciji u RS uhićeno više osoba i oduzeto pola kg marihune

zbog proizvodnje i preprodaje droge

U policijskoj akciji u RS uhićeno više osoba i oduzeto pola kg marihune

sij 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Policija u Banjoj Luci oduzela je u četvrtak oko pola kilograma marihune te uhitila nekoliko osoba na području Banja Luke i Doboja.

U Banjoj Luci su uhićene osobe inicijala V.Ž. i A.N zbog postojanja osnova sumnje da su počinile kazneno djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. - Kod V.Ž. je pronađeno i oduzeto oko 582,66 grama opojne droge marihuanu - potvrđeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Izvršen je pretres na dvije lokacije na području Banja Luke, koje koriste osumnjičene osobe te pronađeno oko 20,26 marihuane, određena količina novca, 25 komada tableta „Ekstazi“, kao i drugi predmeti koji potječi iz kaznenog djela. U okviru tih aktivnosti uhićene su osobe inicijala M.S. i N.L., navodi se danas u priopćenju iz policije.

Aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u tom gradu.

U tijeku aktivnosti policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, u suradnji s Upravom za organizirani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području Doboja, uhitili su osobe inicijala N.V., M.V. i S.M., zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Izvršen je pretres na tri lokacije na području Doboja, koje koriste osumnjičeni te je pronađena određena količina opojne droge, digitalna vaga, određena količina novca i drugi predmeti koji potječu iz kaznenog djela. Određene aktivnosti u okviru rada na tom predmetu su u tijeku, prenosi FENA.

Dnevnik.ba