Article_Top_970x250

U tragičnoj prometnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo motociklist, vozač automobila mu oduzeo prednost

crna kronika

U tragičnoj prometnoj nesreći u Hrvatskoj poginuo motociklist, vozač automobila mu oduzeo prednost

velj 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: FaH

Motociklist iz Poreča poginuo je u prometnoj nesreći u nedjelju oko 11 sati u mjestu Podberam na pazinskom području, a policija traga za automobilom koji je, prema dostupnim informacijama, motociklu oduzeo prednost, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Nesreća se dogodila kada je 47-godišnji muškarac, vozeći motocikl BMW na cesti Pazin-Poreč u smjeru Pazina, prilikom skretanja za naselja Podberam i Beram pao s motocikla. Od zadobivenih teških ozljeda je umro, navodi policija. 

Prema zasad dostupnim informacijama u nesreći je sudjelovalo i nepoznato manje osobno vozilo, bijele boje i novije proizvodnje, koje je motociklu oduzelo prednost prolaza. Nepoznati vozač automobila se nije zaustavio, već se udaljio u smjeru Pazina.

Policija stoga moli sve očevice koji imaju nekih saznanja o nesreći, odnosno o vozilu koji se udaljilo s mjesta nesreće da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Istraga je u tijeku a očevid je uz djelatnike prometne policije obavio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, prenosi Hina.

Dnevnik.ba