Article_Top_970x250

U Vrapčićima kamenovano više vozila koja su se vraćala iz Vukovara

za svaku osudu

U Vrapčićima kamenovano više vozila koja su se vraćala iz Vukovara

stu 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

Dok su jedni palili svijeće i odavali počast žrtvama Vukovara, drugi su kamenovali one što su se vraćali iz Vukovara.

18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio M.K. iz Širokog Brijega da je, oko 21,30 sati, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselju Vrapčići od strane više NN mlađih osoba kamenovano kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta car-a iz Bijakovića. Upoznata krim. policija.

18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio I.B. iz Korčule da je, oko 22,00 sata, u naselju Vrapćići od strane više NN počinitelja kamenovano kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda. Upoznata krim. policija.

18.11.2019. godine u PS Mostar Sjever je prijavio S.Ć. iz Vrapčića da je grupa  od desetak mlađih NN muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo sa hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje, gdje je na cesti ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17, prema Mostaru. Poduzete potrebne mjere - navodi se u informaciji MUP-a HNŽ. 

Svaki komentar na ovo je suvišan. 

Dnevnik.ba