Article_Top_970x250

U Zagrebu noćas izgorjelo čak sedam automobila

namjerno paljenje?

U Zagrebu noćas izgorjelo čak sedam automobila

stu 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Igor Soban/Pixsell

Požar se dogodio u zagrebačkom naselju Črnomerec, tj. u Gradišćanskoj ulici i Kajfežovom brijegu, kao i na Trnju u Veslačkoj

Noćas je u Zagrebu izgorjelo čak sedam automobila. Vatrogasci su Večernjem listu potvrdili da su na teren izašli oko 3.10 te da su tri automobila spašena.

Također navode da se, s obzirom na okolnosti, najvjerojatnije radi o namjernom paljenju.

Požar se dogodio u zagrebačkom naselju Črnomerec, tj. u Gradišćanskoj ulici i Kajfežovom brijegu, kao i na Trnju u Veslačkoj, javlja PU zagrebačka.

Ozlijeđenih nema, a očevid je u tijeku.

- Tijekom noći Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba u periodu između 3 i 4 sata ujutro zaprimila je dojave o požarima automobila na tri različite lokacije. Na lokacijama Kajfešov brijeg 8 ugašen je požar kombi vozila u kojemu je vatra zahvatila i dva automobila u blizini.  U Gradišćanskoj 26 gorio je osobni automobil, a na adresi Veslačka 28 gorjela su tri automobila i zatražena je pomoć cisterne za vodu. Sva tri požara ugašena su brzom intervencijom Vatrogasne postaje Centar. U gašenju su sudjelovala 2 vatrogasna vozila i 9 vatrogasaca. Uzroci požara biti će poznati nakon očevida koji provodi Policijska uprava zagrebačka - objavio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Dnevnik.ba