Article_Top_970x250

U Zenici otkriveno 27,5 kilograma marihuane

bilmišće

U Zenici otkriveno 27,5 kilograma marihuane

velj 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Fena

Policijski službenici Policijske stanice Crkvice u nedjelju, 2. veljače, u Zenici, u ulici Bilimišće, u pomoćnom objektu-šupi, pronašli su dvije platnene torbe u kojima su se nalazili paketi oblijepljeni prozirnom folijom sa sadržajem NN materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Na licu mjesta istragu su izvršili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici, kojom prilikom je pronađena materija izuzeta, a izvršenim vaganjem i preliminarnim vještačenjem utvrđeno je da se radi o marihuani, ukupne težine 27,5 kg.

U vezi s tim, poduzete su sve neophodne operativno-taktičke mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja i pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (MUPZDŽ) otkrili su drogu nakon konkretnih operativnih saznanja da se na području Zenice, naselje Bilimišće, nalazi veća količina narkotičkih sredstava.

- Navedene aktivnosti su rezultat stalne suradnje policijskih službenika Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije s građanima, institucijama i drugim subjektima zajednice. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo građanima na suradnji u svakom pogledu koja rezultira otkrivanjem počinitelja inkriminiranih radnji - navodi se u priopćenju iz MUPZDK-a. 

Dnevnik.ba