Article_Top_970x250

Ubojstvo u Zagrebu: "Žena je bila umotana u tepih..."

crna kronika

Ubojstvo u Zagrebu: "Žena je bila umotana u tepih..."

velj 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Jurica Galoic/Pixsell

Stanovnici Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, kažu da su čuli žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe.

Zagrebačka policija u subotu oko 7.30 sati pronašla je tijelo žene u Zemljakovoj ulici u Novom Zagrebu, prenosi Večernji.

- Ja sam spavala. Čula sam kao da netko nešto vuče i zatim dva udarca. Probudilo me i uplašilo. To je bilo oko 7 ujutro. Nisam znala što se događa - rekla je stanarka zgrade u Zemljakovoj ispod čijeg prozora je pronađeno tijelo za 24sata.

Njen suprug išao je pogledati što se događa. Pred zgradom su već bili Hitna pomoć i policija.

- Ono što sam vidio je da je žena bila umotana u tepih. Vidio sam da joj je otpala tenisica. Ne znam što se dogodilo. Je li ju netko bacio ili dovukao - rekao je stariji muškarac koji je još u šoku kao i njegova supruga.

Stanovnici Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, kažu da su čuli žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe. Policija i dalje patrolira Sopotom, a predsjednik gradske četvrti Novi Zagreb Milenko Arapović rekao je kako bi, da se radi o prirodnoj smrti, a sudeći po prijašnjevim slučajevima, policija odmah obznanila, a za ovaj očevid će se ipak morati malo pričekati.

Dodao je da se i dalje ništa ne zna. Jedan od susjeda rekao nam je kako je vidio ženu umotanu u tepih i, koliko je uspio vidjeti, smatra da se radi o mladoj djevojci u dobi od 18, 19 godina. 

Dnevnik.ba