Article_Top_970x250

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajca koji je uhitio El Chapa juniora propucali su 155 puta

CULIacan, MEKSIKO

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Policajca koji je uhitio El Chapa juniora propucali su 155 puta

stu 08, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Twitter

Meksički policajac koji je bio umiješan u uhićenje sina poznatog narkobosa izrešetan je sa 155 metaka u svom autu koji je stajao na parkiralištu šoping centra

Elitni policajac koji je pomogao u uhićenju sina El Chapa upucan je 155 puta u brutalnoj likvidaciji na parkingu, javlja Daily Mail, prenosi 24sata.hr.

Prema izvještajima, 32-godišnji vojnik, identificiran samo kao Eduardo, ubijen je ispred šoping centra u gradu Culiacanu u Mexicu.

On je prošlog mjeseca pomagao pri uhićenju mladića poznatog kao Ovidio Guzman, sina narkobosa Joaquina Guzmana El Chapa. 'El Chapo' mlađi odmah je pušten.

Prema lokalnim medijima, žrtva je bila član operacije koju su pokrenule vlasti kako bi uhitili sina El Chapa i izručili ga SAD-u.

Izvještaji kažu da je Guzman priveden 17. listopada tijekom sukoba policije i pristaša kartela Sinaloa u gradu Culiacanu. Navodni članovi bande odani Guzmanu tada su izazvali kaos na ulicama, a 28-godišnjeg sina El Chapa vlasti su odmah pustile.Na snimci se vidi trenutak kada crveni automobil prati bijeli automobil na parkingu, prije nego što bar dva naoružana napadača navodno pucaju na policajca 155 puta.

Izvještaji kažu da je žrtva postala službenik Nacionalne policije 2013. godine i posljednji put bila je u pratnji tajnika javne sigurnosti Carlosa Alberta Hernandeza Leyva.

Nije jasno da li je policajac u trenutku napada bio na dužnosti, iako je navodno sa sobom nosio pištolj.

Lokalne vlasti istražuju incident, iako tek treba utvrditi stoji li iza navodnog ubojstva kriminalna banda.

Dnevnik.ba